TOP 4 parhaat liikelahjat: hanki tavaran sijaan elämys

laptop-3373638_960_720

Mitä lahjaksi tärkeälle yhteistyökumppanille? Miten lisätä työntekijöiden motivaatiota? Kokosimme tähän artikkeliin mielestämme neljä parasta liikelahjaa. Kaipaatpa liikelahjaideoita sitten tärkeälle asiakkaalle, yhteistyökumppanille tai henkilökunnan palkitsemiseen, tästä postauksesta löydät taatusti ideoita onnistuneeseen ja kiitoksia keräävään lahjaan. Rentouttava hemmotteluhetki tai maistuva ruokaelämys on aina varma valinta, joka sopii lähes kaikille lahjan saajan kiinnostuksen kohteita sen tarkemmin tuntematta.

Näitä seuraavia elämyksellisiä liikelahjaideoita löydät Elämyslahjojen valikoimasta. Pidä mielessä myös Elämyslahjojen avoin lahjakortti, jolla lahjan saaja pääsee itse valitsemaan mieleisensä lahjan yli 1300 elämyksen joukosta.

1. Illallinen ravintolassa hyvän ruuan ja viinilasillisen äärellä on lähes jokaisen haaveissa. Ruokaan liittyvät elämykset ovat suosittuja, sillä kaikkihan rakastavat ruokaa! Jos tavallinen ravintolaillallinen on liian tylsä vaihtoehto, ovat esimerkiksi illallinen pimeässä, Shitty Dinner tai Dinner in the Sky hieman erilaisempia ruokakokemuksia.

2. Hieronta on hemmottelua parhaimmillaan. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua arjen kiireiden keskellä raskaan työpäivän jälkeen, kuin lumoava hieronta. Täydellistä kehon ja mielen rentoutumista ja stressinpoistoa suositussa hemmotteluhoidossa, joka sopii niin naisille kuin miehillekin.

3. Ruokakursseilla valmistetaan herkkuja ja opitaan paljon uutta. Erilaisia vaihtoehtoja on paljon, esimerkiksi raakakakku-workshop, viinikurssi ja vegaaninen kokkikoulu. Ruokakurssille voi lähteä yksin tai yhdessä vaikka koko työporukan kanssa. Yhdessä tekeminen kohottaa ryhmähenkeä sekä lisää motivaatiota ja työssä jaksamista. Työasiat siirtyvät hetkeksi taka-alalle ja työporukan kanssa vietetty aika tuo iloista mieltä.

4. Hemmottelua ja omaa aikaa kylpyloman merkeissä. Täydellinen miniloma aterioineen ja hierontoineen tasokkaassa kylpylähotellissa auttaa jaksamaan. Rentouttavan irtioton jälkeen mieli pysyy virkeänä pitkään.

Artikkelin on sponsoroinut Elämyslahjat.fi. Katso lisätietoa valittavissa olevista elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta.

Lue myös artikkelimme Liikelahjoista suosituimmat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s